Izvor:
24.12.2019 u 08:59
0

MILO ĐUKANOVIĆ NA PROSLAVI KOŠARKAŠA Budućnost je državni klub

Na svečanosti povodom sedam decenija postojanja KK Budućnost, posebnu nagradu dobio je predsednik Crne Gore Milo Đukanović za veliki doprinos razvoju kluba.

Đukanović je u govoru naglasio da je "Budućnost prepoznatljiv simbol Crne Gore, emocija, adresa pripadnosti".


PROČITAJTE I OVO

OVAJ DEČAK JE POBEDIO RAK: Primio je poslednju dozu hemioterapije, NJEGOVA REAKCIJA SLAMA SRCA! (FOTO, VIDEO)

ZLOSLUTNO PROROČANSTVO BABA VANGE ZA 2020: Hemijski rat će uništiti Evropu

PAZITE SE PIROTEHNIKE! Treba je zabraniti, a kazne su drakonske!

HELENA TOPALOVIĆ RASPALILA MAŠTU MUŠKARCIMA: Rupičast bodi ništa ne prepušta mašti! (FOTO)

OVE KUĆNE POVREDE SU NAJČEŠĆE SMRTONOSNE: Smrt pod tušem i zbog mokrih pločica!


– Ova Budućnost je metafora nove Crne Gore. Bez kompleksa inferiornosti, ne pristajući na stereotip da mali znači i slab. Privilegija da naša deca za sportske uzore imaju svoje sugrađane, prve komšije sa kojima su odrastali. Crnogorski sportski brend, zaštitni znak države, klub privrženih, odanih navijača svih generacija. Zato su u pravu kada kažu da je Budućnost državni projekat, bez obzira na to što pod tim podrazumevaju. Budućnost ima podršku države i tako će i ostati. Država ulaže i sportske selekcije i klubove koji su internacionalno prestižni, ulagati u mlade u bilo kojoj oblasti uvek je najpametnija i uvek opravdana investicija. Obaveza je svih nas da Budućnost i u budućnosti bude ponos Crne Gore – istakao je Đukanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter