Izvor:
10.12.2019 u 08:46
0

NAVIJAČ IZVREĐAO BJELICU: Košarkaš mu nije ostao dužan i ŽESTOKO uzvratio! (FOTO)

BRILIJANTNO I DRUGO VEČE Profesor ubacio 30 poena

Konačno je proigrao Nemanja Bjelica u NBA ligi. Popularni Profesor završio je meč u Tekasasu protiv Dalasu sa 30 poena (Sakramento slavio sa 110:106), sedam skokova i četiri asistencije (šut iz igre 13/18), a zahvaljujući fenomenalnoj partiji Beli je izjednačio rekord karijere koji je postavio u meču sa Bostonom prošle godine, ali u dresu Minesote.

SRPSKI PROFESOR ODRŽAO ČAS Bjelica ubacio 30 koševa

Većini ljubitelja košarke u Srbiji je oduševljeno dočekala ovu "profesorsku" partiju Bjelice. Ipak, ovo se nije svidelo svima. Jedan fan koji nije verovao u Bjelicu, odigrao je na kladionici da će Nemanja postići manje od 11 poena. To ga je mnogo iznerviralo i najstašnije je izvređao našeg košarkaša.

– Konjino, sj*ba mi tiket. Mislim da više nikada nećeš prebaciti 10 – napisao je na jednoj fejsbuk stranici.

BJELICA PONOVO TRIJUMFUJE: Trojka za kraj! (FOTO, VIDEO)

Nemanja mu je džentlmenski ogovorio i pokazao svoju veličinu.

– j*g, za koliko si me čekao?!

Nije mu dalje replicirao.

Izvor: srbijadanas.com
Foto: Arhiva/Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter