Izvor: BSC HAPPY
07.04.2023 u 08:33
0

NE MOGU BEZ SRBINA! Denver se odlično držao, ali su Durent i Finiks slavili! (VIDEO)

Košarkaši Denver nagetsa bez pomoći zvezde tima Nikole Jokića, poraženi su na gostovanju kod Finiks sansa sa 119:115, a

Treći poraz Denvera u četiri meča bez srpskog asa Nikole Jokića. Ruku na srce, protivnik Nagetsa je igrao u punom sastavu, a u timu gostiju nije bilo ni Džamala Mareja, ni Majkla Portera Džuniora.

Igrali su Nagetsi bez tri glavna poentera i odlično se držali protiv Finiks, koji ih je slomio tek na dva minuta do kraja serijom 10:0 u kojoj su učestvovali Durent, Ejton i Pol.

Najefikasniji na obe strane bio je Brus Braun sa 31 poenom, Redzi Džekson je odigrao najbolji meč od dolaska u Kolorado i upisao 20 poena, Kristijan Braun je stao na 15 poena. Deandre Džordan je ostvario dabl-dabl od 12 poena i 11 skokova. Durent je za Finiks ubacio 29 poena, Kris Pol 25, Deandre Ejton 16 poena.

Tim Majkla Melouna je osigurao prvo mesto na Zapadu pa nije ni čudo što su nosioci odmarali. Sa druge strane, Finiks je četvrti sa 44-25. Poslednja dva meča Denver igra protiv Jute i Sakramenta.

Majami je na gostovanju bio bolji od Filadelfije sa 129:101, i ostvario treću uzastopnu pobedu.  Najefikasniji u Majamiju su bili Tajler Hiro i Džimi Batler (šest asistencija) sa po 24 poena. U domaćem timu Džoel Embid je postigao 21 poen, uz šest skokova.Najbolji strelac Filadelfije nije igrao u poslednjoj deonici, a pored njega vredi istaći 14 poena Džejmsa Hardena i dabl-dabl Šejka Miltona (11 poena i 10 asistencija).

Klivlend je na gostovanju savladao Orlando sa 114:98, u meču u kojem su oba trenera odmarala startne petorke. U meču bez rezultatskog značaja San Antonio je na svom terenu savladao Portland sa 129:127.

Zvezda pobedila prvoplasirani tim i POREMETILA TABELU EVROLIGE! Holand „rastrgao“ Olimpijakos

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter