Izvor: kurir.rs
22.01.2021 u 07:21
0

OGLASIO SE RADONJIĆ: Crvena zvezda večeras (19.00) dočekuje Barselonu (

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je Barselona najteži mogući protivnik i da njegove košarkaše čeka zahtevna utakmica.

„Barselona je najteži mogući protivnik u ovom trenutku. Igraju sjajno, imaju ogroman kvalitet. Jasno je da nas očekuje fizički izuzetno zahtevan meč u kome moramo da odgovorimo velikom energijom na atleticizam koji ima Barselona. Potrebna nam je i maksimalna koncentracija kako bismo odgovorili na kvalitet igre koji Barselona pokazuje čitave sezone“, rekao je Radonjić za sajt kluba.

Zvezda će u petak od 19.00 u dvorani „Aleksandar Nikolić“ igrati protiv Barselone u 21. kolu Evrolige.

PROČITAJTE JOŠ

UŽAS U ZEMUNU! Upucan mladić, hitno prebačen u Urgentni!

UZNEMIRUJUĆE! Snimak sudara iz Valjeva! Bandera spasila majku i dete! (VIDEO)

DA SE PREPADNEŠ ŠTA IMA U ORGANIZMU! Stručnjaci o Kovidu u emisiji „NA PRAVOM MESTU“

IMUNIZACIJA U SRBIJI: Evo koliko je do sada VAKCINISANO građana

Telo muškarca pronađeno u Kragujevcu

Košarkaš crveno-belih Dejan Davidovac naveo je da njegovu ekipu čeka veliko iskušenje.

„Barselona je izuzetan rival, jedan od kandidata za najviši plasman, i igra odlično ove sezone. Pogled na roster i plasman na tabeli dovoljno govori. To je tim koji je fizički izuzetno jak, ima veliki kvalitet, predvodjeni su vrlo iskusnim igračima i moraćemo da igramo sa izuzetnom energijom i koncentracijom“, kazao je Davidovac.

Zvezda u dosadašnjem delu Evrolige ima sedam pobeda, dok Barselona ima skor 14/6.

Barselona je u prvoj utakmici dva kluba ove sezone u Evroligi pobedila Zvezdu sa 78:65.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter