Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
20.11.2023 u 20:05
0

PEH ZA PARTIZAN! Obradović: „Aleksa je morao u bolnicu, valjda mu je slomljen nos“

Veliki problem za crno-bele.

Košarkaši Partizana poraženi su u Ljubljani od Cedevita Olimpije 95:91 u meču 8. kola ABA lige.

Posle meča, trener crno-belih Željko Obradović je istakao da je njegov tim odigrao neizvestan meč i otkrio šta se dešava sa Aleksom Avramovićem.

– Čestitke Cedevita Olimpiji na pobedui. Mislim da je bila prilično izjednačena utakmica. Mislim da smo i mi imali šanse da dobijemo, ali smo odigrali zavrčnicu kako smo odigrali i poraženi smo. Neke stvari su nam se ponavljaju iz utakmice u utkamicu. U ranoj fazi smo ostali bez Alekse koji je otišao u bolnicu da se proveri, valjda mu je slomljen nos. Mnogo situacija, mnogo krvi, mnogo svega. Ali to je valjda sastavni deo igre – istakao je Obradović i dodao:

PARTIZANOVO PROKLETSTVO U LJUBLJANI: Crno-beli izgubili od Cedevite, Avramoviću razbijen nos! (VIDEO)

– Super je bila atmosfera. To je nešto dobro i za ABA ligu i za košarku. Hvala navijalima koji su ovde došli kao i svake godie. Na žalost, ne vraćamo im na pravi način i žao nam je zbog toga. Šta je tu je. ispred nas ima još mnogo utakmica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter