Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
12.11.2023 u 07:09
0

POLICIJA SE OGLASILA ZBOG INCIDENTA U ZADRU: Dve osobe privedene, sumnja se da su oni organizovali napad

Istraga je u toku.

Užasne vesti stigle su iz Zadra, gde su huligani ovog kluba napali dva srpska novinara i člana Upravnog odbora Zvezde i njegovog prijatelja u dva odvojena incidenta u gradu.

Povodom ovoga se oglasila i policija grada Zadra i potvrdila da su se desila dva napada i da je istraga u toku, kao i da su dve osobe koje se sumnjiče da su povezane sa napadima u policijskim prostorijama.

– Večeras, 11. novembra oko 20 sati policijski službenici Policijske uprave zadarske primili su dojave za dva događaja, koji se dovode u vezu s održavanjem sutrašnjeg sportskog takmičenja u Zadru. U toku je kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti i činjenica ovih događaja. U prostorijama policije nalaze se dve osobe koje se dovode u vezu s ovim događajima. Po završetku kriminalističkog istraživanja, policija će pravovremeno izvestiti javnost – navodi se u saopštenju policije.

Izdala je zbog strašnog incidenta saopštenje Zvezda, zatim i Zadar, ali kako ABA liga još uvek nije reagovala zbog strašnih incidenata, crveno-beli su zatražili hitnu reakciju.

SKANDAL U ZADRU, ZVEZDA SE HITNO OGLASILA: Hrvati napravili sačekušu srpskim novinarima i delegaciji crveno-belih, ima povređenih

Prvi napad na novinare desio se između 18 i 18.30 ispred njihovog hotela, a drugi sat i po vremena kasnije. Povređeni su odmah završili u bolnici, a prema slikama u koje smo imali uvid, dvojica novinara su zadobila žestoke povrede.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter