Izvor:
09.11.2016 u 21:14
0

Put oko sveta: Košarkaši Zvezde će u narednih nedelju dana preći 9.000 kilometara!

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je danas da očekuje izuzetno težak meč u gostima protiv UNIKS-a u 6. kolu Evrolige, kako zbog dalekog putovanja, tako i zbog kvaliteta protivnika.

Košarkaši Crvene zvezde rano jutros otputovali su za Kazanj i započeli seriju od tri putovanja u narednih sedam dana, pošto će "prevaliti" 9.000 kilometara i promeniti šest aviona zbog duela sa UNIKS-om, Cibonom i Bambergom.

– Očekuje nas duel protiv veoma kvalitetne ekipe koja se dodatno pojačala dolascima Brauna i Džonsona. Odigrali su nekoliko dobrih utakmica u Evroligi koje su gubili u neizvesnim završnicama, ali koliko vrede i mogu pokazali su pobedom nad Fenerbahčeom u Istanbulu. Predvodi ih izvanredni Lengford koji igra u velikoj formi, ali je i ostatak tima izuzetno kvalitetan – rekao je Radonjić za klupski sajt.

On je podsetio da je UNIKS zadržao kostur tima iz prošle sezone, koja je bila veoma uspešna za njih.

– Pored svega, želimo da odigramo sa dobrom energijom i bez obzira na izuzetno naporan put, odigramo dobar meč u Kazanju – zaključio je Radonjić.

Utakmica između UNIKS-a i Crvene zvezde igra se sutra od 17 sati u Kazanju.

Tanjug
Foto: Baskonia.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter