Izvor: Arenasport.com
25.07.2023 u 16:51
0

RASPORED PRIPREMNIH UTAKMICA pred Mundobasket: Pešićeva četa protiv Grčke, Italije, Portorika, Kine i Brazila

Košarkašku reprezentaciju Srbije ovog leta očekuje učešće na Mundobasketu koji će se igrati u Indoneziji, Filipinima i Japanu.

Selektor Svetislav Pešić je na jučerašnjoj konferenciji saopštio spisak igrača koji će učestvovati na predstojećem Svetskom prvenstvu, prilikom čega je potvrdio da neće moći da računa na Vasilija Micića i Nikolu Jokića.

DOK NAVIJAČI TUGUJU, JOKIĆ SLAVI I LUMPUJE: Uzeo mikrofon, SKINUO SE do pojasa, pa zapevao (VIDEO)

Samo dan kasnije objavljen je raspored utakmica na kojima će se Pešićevi izabranici pripremati za pomenuto takmičenje. Naime, „orlove“ najpre očekuje put u Grčku, gde će se sastati upravo sa domaćinom, a dan kasnije i sa Italijom.

Potom će u Beogradu 16. avgusta odmeriti snage sa selekcijom Portorika, a zatim će u Šenženu igrati sa Kinom 20. avgusta i sa Brazilom 21.

Podsetimo, Srbija će na Mundobasketu, koji traje od 25. avgusta do 10. septembra biti u grupi sa Kinom, Portorikom i Južnim Sudanom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter