Izvor: BSC HAPPY/REPUBLIKA
25.11.2023 u 11:51
0

SAGA JE ZAVRŠENA: Srbin napušta NBA ligu!

Srpski reprezentativac završio misiju u najjačoj ligi na svetu.

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Meridianbet Filip Petrušev je završio svoju misiju u najjačoj ligi na svetu, pošto je otpušten od strane Sakramenta, potvrdio je uvek dobro obavešteni insajder ESPN Adrijan Vojnarovski.

Osvajač srebrne medalje sa reprezentacijom Srbije na ovogodišnjem Mundobasketu označen je kao višak među „kraljevima“.

Svojevremeni as Mege i MVP AdmiralBet ABA lige ima opciju da se vrati u Evropu i nastavi započetu misiju. Još ranije za njegove usluge interesovao se grčki Olimpijakos, ali je želju da ga angažuje pokazalo još nekoliko evropskih klubova.

ČISTA MAGIJA! Srbin odigrao partiju sezone – pogledajte sve poene Nikole Jokića! (VIDEO)

Kako sada stvari stoje, Petrušev je najbliži Olimpijakosu, ipak, ne bi bilo iznenađenje da ga vidimo u nekom drugom klubu.

Podsetimo, tokom dosadašnje karijere, Filip je nastupao za Megu, Efes i Crvenu zvezdu Meridianbet, dok je u NBA za ovo kratko vreme oblačio dresove Filadelfije Seventisiksersa i već pomenutog Sakramenta.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter