Izvor: Kurir
17.04.2024 u 07:26
0

SPREMITE SE ZA SPEKTAKL – PRŠTAĆE NA SVE STRANE! Denver saznao prvog rivala: Udariće LEBRON NA JOKIĆA!

Repriza finala Zapada odmah na startu plej-ofa!

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa izborili su plasman u plej of NBA lige, gde će odmeriti snage sa aktuelnim šampionom – ekipom Denver Nagetsa.

U utakmici plej-ina Lejkersi su savladali Nju Orleans Pelikanse rezultatom 110:106 i obezbedili 7. mesto i plasman u doigravanje.

Pelikansi će imati još jednu šansu da se domognu plej-ofa, u borbi za osmo mesto rival će im biti Sakramento koji je bio bolji od Golden Stejta.

Mogao je tim iz LA mnogo ranije da završi posao na ovom meču. Imali su u trećoj deonici velikih 18 poena prednosti i činilo se da će rutinski obezbediti trijumf. Međutim, borbeni Pelikansi uspeli su da se vrate i uvedu utakmicu i neizvesnu završnicu. Ipak, nisu imali snage za potpuni preokret.

Blistao je iskusni Lebron Džejms kome je malo nedostajalo da zabeleži tripl-dabl na ovom meču. Ubacio je 23 poena i zabeležio devet skokova i devet asistencija. Sjajan je bio i centar Entoni Dejvis sa 20 poena i 15 skokova. Dianđelo Rasel je meč završio sa 21 poenom.

U poraženom timu blistao je Zion Vilijamson, koji je utakmicu završio sa 40 poena i 11 skokova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter