Izvor: BSC HAPPY/NOVOSTI
25.11.2023 u 11:06
0

NESTVARNI MITROVIĆ NASTAVLJA NIZ: Srpski fudbaler zatresao mrežu na 7 uzastopnih mečeva u dresu Al Hilala

U okviru 14. kola saudijske Profesional lige, Al Hilal će pokušati da održi distancu za najbližim pratiocima kada bude gostovao Al Hazemu od 16 časova.

Al Hilal je preko leta uložio veliki novac, doveo veoma kvalitetna pojačanja kao i trenera Žorža Žezusa tako da ne čudi što se nakon 13 odigranih kola nalazi na prvom mestu sa bodom prednosti u odnosu na Al Nasr koji je odigrao meč više.

Igrači poput Mitrovića, Kulibalija, Sergeja Milinkovića Savića, Rubena Neveša… su mnogo kvaliteniji od većine fudbalera širom Azije što i pokazuju na terenu jer se nalaze u imresivnoj seriji od 11 vezanih pobeda u svim takmičenjima.

TRANSFER BOMBA NA POMOLU: Vlahović na Realovom spisku želja!

Jedan od najzaslužniji za to je svakako najbolji strelac u istoriji naše reprezentacija Aleksandar Mitrović koji ne prestaje da trese mreže od kada je iz Fulama u transferu vrednom preko 50 miliona evra prešao u Al Hilal.

Popularni Mitrogol se nalazi u fanastičnoj formi i na poslednjih sedam mečeva u novom klubu je postizao barem po jedan gol, a generalno gledano od kada je došao u Saudijsku Arabiju na 17 utakmica je postigao isto toliko golova.

Dobre partije pruža još jedan naš fudbaler, Sergej Milinković Savić koji je u oktobru mesecu proglašen za najboljeg fudbalera Profesional lige.

Poslednji meč pred pauzu Al Hilal je odigrao protiv Al Tavona i čekao je do 81. minuta na prvi pogodak na utakmici, ali je na kraju rutinski priveo meč kraju i golovima Mitrovića, odnosno Kanoa odneo tri boda (2:0).

Četa portugalskog stručnjaka će za rivala imati Al Hazem koji se nalazi u veoma lošem naletu i doživeo je tri uzastopna poraza u svim takmičenjima.

Sakupio je samo sedam bodova u dosadašnjem toku prvenstva i zacemenitran je za dno tabele tako da ne bi smeo biti težak za Al Hilal koji ga je već savladao u kupu krajem oktobra sa 3:0.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter