Izvor: Happytv.r/Basketnews.com
23.10.2023 u 11:54
0

SRPSKI STRUČNJAK PRED OTKAZOM: Pravio „čuda“ u Litvaniji, sada mu se drma klupa u Turk Telekomu

Rukovodstvo Turk Telekoma želi da klub u nastavku sezone predvodi domaći trener

Košarkaški klub Turk Telekom planira da uruči otkaz treneru Nenadu Čanku posle serije loših rezultata u turskom prvenstvu i Evrokupu, prenosi Basketnjuz.

Čanak je preuzeo Turk Telekom u junu ove godine pošto je Erdem Čan postao trener Efesa.

Turk Telekom se nalazi na devetom mestu na tabeli turskog prvenstva sa po dve pobede i poraza, dok je klub iz Ankare u Evrokupu zabeležio jedan trijumf i dva neuspeha.

Basketnjuz se poziva na pisanje turskih medija, koji tvrde da čelnici Turk Telekoma pregovaraju sa Čankom o sporazumnom raskidu ugovora.

OBRADOVIĆ NAJAVIO GOSTOVANJE MEGI: „Napravili su zanimljivu ekipu sa mladim igračima, neće biti lako“

Rukovodstvo Turk Telekoma želi da klub u nastavku sezone predvodi domaći trener, a prvi kandidat je Selčuk Ernak.

Turk Telekom će u sredu na svom terenu dočekati Ulm u četvrtom kolu Evrokupa, dok će tim iz Ankare tri dana kasnije u turskom prvenstvu igrati sa Bahčešehirom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter