Izvor:
02.09.2019 u 07:48
0

SVETSKO PRVENSTVO U KINI: Srbija od 13.30 igra drugu utakmicu protiv selekcije Filipina!

Košarkaška reprezentacija Srbije igra danas od 13.30 protiv selekcije Filipina drugu utakmicu na Svetskom prvenstvu u Kini.

Izabranici Aleksandra Ðorđevića u premijernom meču pobedili su Angolu (105:59), dok su Filipini ubedljivo izgubili od Italije (108:62).

Bez obzira na razliku u kvalitetu, selektor Ðorđević ističe da njegov tim mora maksimalno ozbiljno da pristupi meču.

Oni su došli sa tom reprezentacijom, a na nama je da odigramo maksimalno ozbiljno. Odradili smo trening koji je bio okrenut ka našoj stvari, ali već i nekim drugim protivnicima sa kojima možemo da se ukrstimo – rekao je Ðorđević.

On je istakao da će Nemanja Bjelica biti u sastavu, pošto je prethodno propustio meč na otvaranju Mundobasketa.

Srbija grupnu fazu završava protiv Italije u sredu od 13.30, a taj duel najverovatnije će odlučiti ko će prvi iz grupe proći u nastavak takmičenja.

Izvor: Tanjug
Foto: pixabay.com/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter