Izvor: Tanjug
21.12.2022 u 17:37
0

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović uoči okršaja srpskih i grčkih „crveno-belih“: „Poznaju se odlično, igraju po automatizmu, sjajni u odbrani, napadu!“

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je da je Olimpijakos jedan od kandidata za Fajnal for Evrolige, ali je dodao da košarkaši srpskog i regionalnog šampiona imaju želju da pobede svaki tim.

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u Atinu gde će u četvrtak od 20 sati igrati sa Olimpijakosom. Ivanović na ovom meču neće moći da računa na Nikolu Ivanovića i Hasana Martina, a pod znakom pitanja je nastup najnovijeg pojačanja Crvene zvezde Fakunda Kampaca zbog administrativnih problema.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Olimpijakos je jedan od najjasnijih kandidata za F4. Poznaju se odlično, igraju po automatizmu, sjajni u odbrani, napadu. Statistički su možda i najbolja ekipa dosad. Biće veoma teško. Ovi momci imaju karakter da svaku utakmicu žele da pobede, pa ćemo videti“, rekao je Ivanović za zvanični sajt kluba i dodao da će Nikoli Ivanoviću biti potrebno još vremena da se vrati u ekipu.

Nikola Ivanović je počeo da trenira intenzivnije, a tokom treninga u utorak uveče vozio je trenažni bicikl u hali Aleksandar Nikolić.

„Kampaco je igrač, koji ima puno iskustva, pokazao se u Evroligi, ali nije igrao u poslednje vreme dok je bio u Americi, pa će mu biti potrebno vremena da uhvati ritam. U svakom slučaju, nadamo se da će nam pomoći da ostvarimo zacrtane ciljeve. Biće potrebno vremena da se uklopi. Obično se kaže da je ekipa jaka koliko njen najjači i najslabiji igrač. Videćemo“, zaključio je trener „crveno-belih“.

Trener košarkaša Partizana pred evroligaški duel sa Fenerbahčeom: „Igramo na njihovom terenu i mislim da nas očekuje veoma teška utakmica!“

Košarkaš Crvene zvezde Luka Mitrović izjavio je da je Olimpijakos jedna od najkvalitetnijih ekipa u Evropi.

„Oni drugu godinu zaredom igraju feonamenalno. Ista baza igrača, dobro se poznaju, znaju i vezanih očiju gde ko stoji. Biće izuzetno teško, čvrsti su u fazi odbrane, pogotovu na domaćem terenu, što pokazuuju i rezultati iz Atine, gde su u prethodnih par kola rešavali pitanje pobednika već u prvom poluvremenu. Znamo šta nas čeka i spremni ćemo dočekati meč“, rekao je Mitrović, koji se potpuno oporavio od povrede oka.

Ekipa Crvene zvezde se u petak vraća za Beograd.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter