Izvor: Novosti.rs
12.07.2023 u 08:54
0

VUKČEVIĆ BLISTAO U DRESU VAŠINGTONA: Debitovao još jedan Srbin

KOŠARKAŠ Partizana Tristan Vukčević bio je zapažen u duelu Letnje lige u kome su se sastali Vašington vizardsi i San Antonio sparsi, a koji je pripao timu iz Teksasa 96:85.

Srpski košarkaš meč je počeo u startnoj petorci. Za 20 minuta na parketu upisao je 9 poena, četiri skoka, tri asistencije uz dve blokade. Pogodio je pritom dve trojke iz isto toliko pokušaja.

NOVA BOMBA NA MALOM KALEMEGDANU Crveno-beli dovode zvezdu Panatinaikosa?

Zanimljiv je i podatak da je za „čarobnjake“ na terenu četiri minuta proveo i 26-godišnji Dejan Vasiljević. Momak srpskog porekla rođen u Kanadi.

Kao mali odselio se u Australiju, a pohađao je koledž u Majamiju. Nije izabran na draftu 2020. godine.

On nema pravo igranja za srpsku reprezentaciju pošto je bio deo selekcije Australije na Univerzijadi u Italiji 2019. s kojom je osvojio bronzu.

Inače, prethodne noći je postigao 3 poena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter