Izvor: TELEGRAF
21.10.2023 u 20:20
0

ZVEZDA IMA NOVOG TRENERA: Grk stiže na Mali Kalemegdan umesto Duška Ivanovića!

Nakon što je Crvena zvezda otpustila Duška Ivanovića, ekspresno je pronađena i zamena. Kako saznaju mediji, Joanis Sferopulos preuzima kormilo ekipe i vodiće ekipu u nastavku sezone, što bi uskoro trebalo da bude i zvanično.

Grčki trener se već povezivao s Crvenom zvezdom i prethodnog leta, ali tada je klupu sa Malog Kalemegdana preuzeo Vladimir Jovanović, koji se nije najbolje snašao, a upravo je njega zamenio i Duško Ivanović, koji je sa ekipom napravio velike stvari, bar u tom mandatu.

Nakon toga se nije snašao najbolje, te je došao otkaz.

OGLASILA SE ZVEZDA: Klub sa Malog Kalemegdana o napadu na navijače u Bolonji

Joanis Sferopulos je prethodni posao imao u ekipi Makabija iz Tel Aviva, gde je radio četiri godine pre nego što je otpušten.

Pre Makabija, Sferopulos je bio i četiri godine u Olimpijakosu gde je čak dva puta igrao finale Evrolige.

Inače, pored Sferopulosa, Zvezda je imala još nekoliko opcija, ali po svemu sudeći – on će naslediti Duška Ivanovića na klupi ekipe sa Malog Kalemegdana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter