Izvor: Tanjug
08.09.2023 u 08:33
0

KOŠARKAŠI SRBIJE DANAS PROTIV KANADE: Borba za veliko FINALE, evo kada počinje meč!

Košarkaši Srbije danas od 10.45 sati u Manili igraju protiv Kanade u polufinalu Svetskog prvenstva.

Srbija je briljantnom igrom u četvrtfinalu savladala Litvaniju i plasmanom među četiri najbolja tima obezbedila plasman na Olimpijske igre u Parizu, a sada ima priliku da napravi „korak više“ i plasmanom u finale obezbedi medalju.

SRBIJA U FINALU! Basketaši savladali Letoniju u polufinalu Evropskog prvenstva!

„Nemačka jeste ekipa koja je jedina bez poraza, ali je za mene Kanada kompletan paket i najbolja ekipa. Imaju evropskog trenera i tačno se vidi njegov uticaj u načinu kako igraju. Igraju mnogo drugačije u odnosu na Sjedinjene Američke Države. Igru su prilagodili FIBA pravilima bolje nego Amerikanci. Za razliku od nekih ekipa koje imaju individualni kvalitet, oni igraju odbranu. To otežava i pripremu utakmice“, kazao je Pešić novinarima u Manili.

Moramo da se borimo svim silama da im oduzmemo najjače oružje, a to je kontranapad i igra „jedan na jedan“, gde su individualno mnogo jaki i atletski sposobni, dodao je Pešić.

U drugom polufinalu od 14.40 sastaju se SAD i Nemačka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter