Izvor: SK
21.12.2023 u 12:50
0

KOŠTAĆE IH PAPRENO: Baharova plata 1.500.000 evra neto!

Izraelski mediji, konkretno sajt "Israelhayom", naglašava da je menadžer Baraka Bahara prilikom skalapanja dogovora insistirao da nema klauzule o raskidu i da Crvena zvezda mora da plati sve dosadašnjem treneru.

„I pre nego što su potpisali ugovor sa Crvenom zvezdom, klubom poznatim po kratkom fitilju prema trenerima, agent Dodo Dahan je insistirao da se doda klauzula. Kao rezultat toga, Zvezda će nastaviti da isplaćuje plate za narednih godinu. i po“, navodi se u tekstu

 

KONFERENCIJA ZA NOVINARE: Zvezdana Terzić posle poraza na derbiju i smene Baraka Bahara, PREUZIMA ODGOVORNOST NA SEBE

Isti medij naglašava da je Baharova plata milion i po evra neto, ne računajući bonuse. Njegov pomoćnik Gaj Sarfati, trener golmana Gaj Vajzinger i mentalni trener Deni Inbar imaju isti ugovor na ukupan iznos od oko 750 hiljada evra za ceo period.

Poručeno je da je agent Dodo Dahan, koji je sklopio posao, do kraja je insistirao da se ubaci klauzula koja garantuje finansijsku budućnost stručnog tima upravo zbog situacija poput one u kojoj su se našao Bahar.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter