Izvor: BSC HAPPY
10.12.2023 u 19:54
0

LJAJIĆ HTEO DA ULETI NA TRIBINU: Ovako je izgledao veliki sukob na utakmici Superlige(VIDEO)

Fudbaleri IMT-a savladali su Novi Pazar u Beogradu sa 1:0 u okviru 18. kola Superlige Srbije, ali je u nadoknadi drugog poluvremena izbio sukob, koji je dodatno bacio senku na svakako fudbalsku predstavu.

Sve je krenulo posle duela krila IMT-a Nikole Radočaja i fudbalera Pazara Ebenezera Anana. Bolje rečeno, sve je krenulo od toga što igraču Novog Pazaru nije dozvoljeno da brzo izvede aut, a u sukob su se ubrzo uključile klupe oba tima, kao i gotovo svi fudbaleri na terenu.

Međutim, haos se veoma brzo preneo na tribine, a fudbaler Novog Pazara Adem Ljajić je u dva navrata pokušao da se popne na tribine, ali su ga zaustavili u toj nameri.

To ga nije sprečilo da uđe u sukob sa jednim od fudbalera IMT-a, koga je uhvatio za dres.

Nakon nekolikominuta situacija se smirila, meč je nastavljen, IMT je slavio, a videćemo da li će uskoro biti i nekih kazni za glavne aktere sukoba.

Inače, jedini gol na utakmici postigao je Miloš Luković u 46. minutu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter