Izvor:
10.12.2023 u 20:31
0

TRAGEDIJA U ŠPANSKOJ LA LIGI: Navijač preminuo tokom meča, jezive scene u Španiji

Fudbaleri Granade dočekali su Atletik Bilbao u okviru 16. kola La lige, ali je ovaj meč trajao samo 18 minuta. Sredinom prvog dela navijač domaćih se srušio na tribinama pošto je doživeo srčani zastoj, a meč je ekspresno prekinut.

Navijač je preminuo, što je potvrdio i sam klub, a susret iz poštovanja prema porodici preminulog neće biti nastavljen danas.

„Utakmica između Granade i Atletik Bilbaa je suspendovana, zbog tužne smrti navijača. Naše misli idu njegovoj porodici i prijateljima, kao i svim ljubiteljima FK Granada. Datum i vreme nastavka meča biće saopšteni uskoro“, navodi se u saopštenju La lige.

LJAJIĆ HTEO DA ULETI NA TRIBINU: Ovako je izgledao veliki sukob na utakmici Superlige(VIDEO)

Igrao se 18. minut, kada je golman Bilbaa Unai Simon pozvao glavnog arbitra i ukazao na situaciju na tribinama. Ipak, sve se završilo tužno i utakmica je ubrzo prekinuta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter