Izvor: kurir
18.11.2023 u 23:29
0

LUDA REAKCIJA RUMUNKE ZBOG NOVAKA: Teniserka pala u TRANS kad je Đoković osvojio prvi set!

Rumunska teniserka Andrea Prisakariju je poznata kao veliki fan Novaka Đokovića Onane propušta Noletove mečeve, a meč protiv Karlitosa Alkaraza prava je poslastica za nju.

NOVAK DJOKOVIĆ: Bilo je lepo konačno završiti meč u dva seta, znam šta me čeka sutra i nadam se da će mi i iskustvo pomoći

Na njenu veliku sreću, Đoković je osvojio prvi set rezultatom 6:3, posle čega je Andrea na društvenim mrežama objavila video snimak iz kojeg se može zaključiti da je pala u potpuni trans. Pogledajte i sami.

 Hoću da vam kažem šta je najbolji zvuk ikada… To je kada sudija kaže „đoko Đoković“, tako da „gem za Novaaaaaaaaka Đokoviiiiiiiiiiiiića“. Da, sada mogu da se opustim – rekla je Andrea.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter