Izvor: happybsc/sport klub
18.11.2023 u 22:56
0

NOVAK DJOKOVIĆ: Bilo je lepo konačno završiti meč u dva seta, znam šta me čeka sutra i nadam se da će mi i iskustvo pomoći

Nakon spektakularne pobede za samo sat ipo igre na koliko je trajao meč između Novaka Đokovića I Karlosa Alkaraza sa 2:0 u setovima srpski teniser je izjavio da je prezadovaljan ulaskom u deveto finale.

Ovo je bez sumnje najbolji meč na turniru za mene , osećao sam dobro loptu. On nije ušao najbolje u meč. To je Karlos morate da izdržite njegove nalete, on je napravio neke greške i ja sam osvojio meč.

Tri meča sam igrao u tri seta svaki sam se mučio i bilo je lepo dobiti u dva seta. Karlos je verovatno najveći rival ove sezone, naterao sam ga da odigra udarac više i posle toga meč je bio u moju korist. Nadam se da ću ovakvu igru ponoviti i u finalu rekao je Novak.

On je u intervjuu koji je dao na italijanskom rekao da mu porodica koja ga prati na mečevima daje neverovatnu snagu i da mu mnogo znači podrška njegove dece.Takođe našalio se i rekao da se nada da se u školi neće naljutiti što su dva dana odsustvovali iz škole

Pogledajte buduće finaliste pre mnogo godina

Znam šta me očekuje sutra. Janik je odigrao sjajan turnir, stvarno fantastično je odigrao u sva četiri meča, igrali smo veoma tesan neizvestan meč, sa, 7:6 me je pobedio pre neku noć i mislim da je dobro što sam imao jedan meč sa njim pre nekoliko dana jer će mi to dozvoliti da se pripremim, obojica idemo na titulu on na prvu ja na sedmu nadam se da će mi moje iskustvo pomoći, ali znam da to nije jedina stvar koju moram da iznesem na teren sutra, moram da igram ovako ako ne i bolje ako želim da osvojim turnir.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter