Izvor: Telegraf.rs
16.07.2023 u 10:30
0

LUNA VUJOVIĆ ČUDO OD DETETA, DRŽAVA JE PONOSNA NA NJU: Srbija ima finalistkinju Vimbldona!

Srpkinja trijumfovala u polufinalu u konkurenciji mlađih juniora.

Tek 13-godišnja Luna Vujović u Londonu je pokazala da je velika budućnost pred njom. Mlada predstavnica Srbije se plasirala u finale Vimbldona do 14 godina!

Lunu su već predskazali za veliku priču, mnogi teniski stručnjaci joj predviđaju veliku karijeru, a ona u svom uzrastu pravi već sjajne rezultate.

CELA SRBIJA ĆE GLEDATI NOVAKA Evo kada i gde možete gledati meč Đoković – Alkaraz

Pošto se ne igra odmah na ispadanje, Vujovićeva je prošla grupu sa dve pobede i porazom, stigla do polufinala i savladala Rumunku Maju Ilinku Burčesku sa 7:6, 7:5.

U finalu je moglo da dođe i do srpskog okršaja, ali je još jedna naša velika nada i zalog za budućnosti, Dušica Popovski, poražena od Holi Smart 6:2, 6:4.

Upravo će Luna sa Britankom rešiti pitanje najbolje na Vimbldonu u svom uzrastu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter