Izvor: NOVA
26.03.2024 u 15:02
0

MARIJA NI POKIDANI LIGAMENTI NISU POKOLEBALI: „Vratiću se sa jednim kukom i bez ligamenata“

Britanski teniser Endi Mari izjavio je da će duže vreme odsustvovati sa terena zbog povrede skočnog zgloba tokom mastersa u Majamiju, preneo je BBC.

Britanski teniser je pre dva dana pokidao ligamente skočnog zgloba u meču trećeg kola na turniru u Majamiju protiv Čeha Tomaša Mahača 5:7, 7:5, 7:6 (5).

Mari je istakao da će ići na pregled kod specijaliste kako bi odredio dalje korake. On je 2019. godine operisao kuk.

„Ne moram ni da kažem da sam ovo teško podneo. Vratiću se sa jednim kukom i bez ligamenata skočnog zgloba kada dođe vreme“, rekao je Mari.

Od operacije kuka nije osvojio ATP titulu (doduše jeste čelendžer), a u karijeri je osvojio 46 titula na najvišem nivou tenisa.

„Posetiću specijalistu za povrede skočnog zgloba kada se vratim kući i odlučiti šta dalje. I bez toga jasno je da je ovo težak udarac za mene i da me čeka duga pauza“, rekao je britanski as.

BBC podseća da je Mari početkom godine izjavio da ne planira da igra mnogo posle ovog leta, ali je dodao da se nada da će moći da nastupi na Olimpijskim igrama u Parizu pre nego što završi karijeru. Olimpijske igre će biti održane od 26. jula do 11. avgusta.

Direktan plasman na olimpijski turnir u Parizu obezbediće prvih 56 tenisera na ATP listi, koja će biti objavljena 10. juna.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter