Izvor: Informer
29.01.2024 u 22:59
0

NAJNOVIJI DETALJI SAHRANE DEJANA MILOJEVIĆA: Datum pomeren, evo kada telo tragično preminulog košarkaša stiže u Srbiju

Čuveni srpski košarkaš i trener biće sahranjen u Beogradu.

Iznenadna smrt Dejana Milojevića u 47. godini šokirala je sve u našoj zemlji, ali i kompletnoj svetskoj sportskoj javnosti. Pomoćnik u stručnom štabu Golden Stejta doživeo je 17. januara, tokom timske večere u jednom restoranu u Solt Lejk Sitiju, snažan srčani udar, od kojeg mu, nažalost, nije bilo spasa.

Preminuo je u bolnici, a iza sebe je ostavio neutešnu suprugu Natašu, sina Nikolu, ćerku Mašu, brata Dušana, roditelje, mnogobrojnu familiju i prijatelje.

Printscreen/Instagram/pbg.news

Opraštali su se prethodnih dana od popularnog Miloja, na veoma emotivan način, njegov Partizan, Mega, Budućnost, Voriorsi, ostali NBA klubovi, mnogobrojni stručnjaci i bivši i sadašnji igrači.

Takođe, čekalo se i na informaciju kada i gde će nekada sjajni centar biti sahranjen. Međutim, iako je prvobitno bilo objavljeno da će kovčeg sa Dekijevim telom iz Amerike u Srbiju biti dopremljen sutra, Informer saznaje da je ipak došlo do određenih promena.

-Poslednja informacija je da će kovčeg sa Milojevićevim telom u našu zemlju stići ipak u sredu, 7. februara- kaže naš izvor iz Ministarstva spoljnih poslova.

TEŽAK UDARAC ZA TENISKU REPREZENTACIJU SRBIJE: Troicki ne može da računa na Međedovića

Ono što je od ranije poznato, proslavljeni as će u Beogradu, 12. februara biti ispraćen na večni počinak, ali još se čeka na informaciju gde će tačno biti sahranjen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter