Izvor: Kurir
03.04.2024 u 16:55
0

NAKON DVE GODINE PAUZE: Partizan igra superligu Srbije

Košarkaški klub Partizan ove sezone igraće u Superligi Srbije, nakon dve godine pauze.

informaciju potvrdio je prvi čovek KLS Aleksandar Grujin.

Predsedništvo je proteklo u dobrom tonu. Ono što je vredno pomena je da je predsednik Partizana izneo stav da će Partizan igrati Superligu. Crvena zvezda i Partizan su povlašćeni, igraće od polufinala. Igra se na dve pobede, kao i finale. Igraće se odmah po završetku ABA lige i cilj je da se završi do 7. ili 8. juna kako bi selektor Srbije imao dovoljno vremena za pripreme za OI”, potvrdio je prvi čovek KLS Aleksandar Grujin.

Crno-beli prethodne dve sezone nisu igrali u domaćem šampionatu, pa će regionalni šampion ove godine konkurisati i za nacionalnu titulu, koju brani Crvena zvezda.

U košarkaškoj Superligi ove godine igraće pet klubova učesnika ABA lige i pet najbolje plasiranih timova iz KLS.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter