Izvor: BSC Happy
18.04.2023 u 17:01
0

RAT NAVIJAČA: Pogledajte kako su FANOVI Napolija cele noći MALTRETIRALI igrače Milana! (VIDEO)

Navijači tokom cele noći nisu dozvolili fudbalerima fudbalskog kluba "Milan" da spavaju, kako bi na predstojećem meču bili inferiorni u odnosu na južnjački klub.

Utakmicu koju će igrati Napoli i Milan biće definitivno upamćena, ne po samoj utakmici nego po „nastupu“ navijača Napolija koji celu noć nisu dozvolili igračima Milana da se odmore i odspavaju.

Navijači Napolija, inače poznati po svom fanatizmu i ljubavi prema klubu, još sinoć, u večernjim satima su se u ogromnom broju okupili ispred hotela gde su bili smešteni igrači Milana i celu su noć navijali i pravili nesnosnu buku, sve kako igrači Milana ne bi mogli da spavaju.

No, jedan detalj najbolje pokazuje kakvi su “ludaci“ navijači Napolija.

ĐAVOLJE GRANATIRANJE: Rusi zbrisali ukrajinske snage (VIDEO)

Praksa s pravljenjem buke oko hotela protivnika je česta, no rijetkost je da navijači ostanu cijelo jutro i nije im bilo teško bukom maltretirati čitav hotel sve kako bi igrače Milana što više omeli u pripremi za večerašnju utakmicu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter