Izvor: Tanjug
27.02.2023 u 16:59
0

Nemanja Vidić predstavio svoj tim ukoliko postane prvi čovek FSS!

Kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Nemanja Vidić predao je danas spisak ljudi koje planira da postavi na rukovodeća mesta u Savezu ako pobedi na izborima zakazanim za 14. mart, prenose beogradski mediji.

Nemanja Vidić je u petak zvanično predao kandidaturu za predsednika FSS.

„Vidić je predložio četiri potpredsednika FSS. Jedan je od njih osnivač i prvi čovek kompanije Nordeus Branko Milutinović. On bi svojim iskustvom najviše pomogao u organizacionim pitanjima FSS. Na listi kandidata za potpredsednika su i bivši srpski fudbalski sudija Milorad Mažić, predsednik Izvršnog odbora RBA banke Petar Jovanović i nekadašnji selektor Srbije Slavoljub Muslin“, prenosi „Mocartsport“.

Vidić planira da, ako pobedi na izborima za predsednika FSS, u Izvršni odbor kooptira bivše reprezentativce Milana Jovanovića i Danka Lazovića, trenera Branka Babića, profesora Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu Veroljuba Dugalića.

VELIKI POVRATAK IBRAHIMOVIĆA: „Nikada nisam patio kao prošle sezone“

U Izvršni odbor FSS bi ušli i prvi čovek Metalca iz Gornjeg Milanovca Dragoljub Vukadinović, reprezentativka Srbije i članica Bajerna Jovana Damnjanović, kao i doktor Vladimir Dugalić, koji je načelnik Klinike za digestivnu hirurgiju KBC Srbija.

„Predstavnik sudija u IO FSS bio bi nekadašnji arbitar sa FIFA značkom Dragomir Stanković, amaterski fudbal predstavljao bi Rade Todorović, koji je predsednik kluba Kiker iz Kraljeva, a region Zapadne Srbije Ivan Karapetrović iz Užica“, dodaje „Mocartsport“.

Kandidaturu za predsednika FSS predao je ranije i počasni predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić. Očekuje se da u toku dana Džajić predstavi svoj tim koji će rukovoditi FSS-om ako on bude izabran za predsednika.

Izborna Skupština FSS zakazana je za 14. mart u Staroj Pazovi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter