Izvor: kurir
02.10.2023 u 15:20
0

NEOBIČNE STVARI IZ TORINA: Večita enigma Dušan Vlahović i njegovo nepojavljivanje na utikamicama, ovo je možda razlog

Nešto neobično se dešava u Torinu, vezano je za Dušana Vlahovića, a svedočili smo već sličnoj situaciji.

Šuškalo se da je došlo do sukoba između reprezentativca Srbije i trenera Juventusa, Masimilijana Alegrija i da je zbog toga Vlahović protiv Lećea proveo na terenu tek nešto više od 13 minuta. A, onda, na utakmici protiv Atalante, centarfor uopšte nije bio u sastavu zbog povrede. Poručio je Alegri da Vlahović ima bolove u leđima i da je to razlog zbog kojeg nije mogao da igra u Bergamu.

VELIKI USPEH MLADOG SRPSKOG ŠAHISTE: Luka Budisavljević osvojio bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu!

Međutim, italijanski novinar, Ilario di Đovambatista, poručio je da Alegrijeva informacija nije tačna i da se zapravo radi o staroj povredi prepona.

Čuvena pubalgija postala je hronični problem. Toliko ga boli da ga sprečava da igra„, rekao je Đovambatista.

A, onda, na utakmici protiv Atalante, centarfor uopšte nije bio u sastavu zbog povrede. Poručio je Alegri da Vlahović ima bolove u leđima i da je to razlog zbog kojeg nije mogao da igra u Bergamu.

Međutim, italijanski novinar, Ilario di Đovambatista, poručio je da Alegrijeva informacija nije tačna i da se zapravo radi o staroj povredi prepona.

VLAHOVIĆ DOBIJA VELIKO POJAČANJE? Pogledajte kog fudbalera su ponudili "staroj dami"!
Printscreen/Youtube/FSS

Čuvena pubalgija postala je hronični problem. Toliko ga boli da ga sprečava da igra„, rekao je Đovambatista.

Protiv Brazila je u prvom kolu igrao pola sata, zatim je presedeo čitav meč protiv Kameruna, iako je selektor Dragan Stojković poručio pred utakmicu da je situacija sa povredom bolja nego što je bila.

Vlahović se oglasio pred meč protiv afričke selekcije i na društvenoj mreži Instagram objavio poruku „uvek spreman“ uz tri srca u bojama reprezentacije Srbije.

Ispostavilo se da nije bio spreman pošto ni sekundu nije proveo u igri iako je njegova sposobnost bila i više nego potrebna.

Na kraju je protiv Švajcarske bio starter, odigrao je 54 minuta i bio strelac u porazu koji je značio kraj Mundijala za Orlove.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter