Izvor: BSC HAPPY/SPORTAL
19.11.2023 u 20:11
0

NOLE U TORINU ISPISAO ISTORIJU: Pobedom u finalu Završnog mastersa i Federera poslao u zaborav!

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je Završni masters u Torinu, pošto je bez većih problema savladao domaćeg tenisera Janika Sinera sa 2:0, po setovima 6:3, 6:3.

Iako je bio na ivici ispadanja, doduše ne svojom krivicom, Novak se ponovo vratio iz mrtvih i stigao do nove titule na Završnom mastersu.

Đoković je, uprkos tome što je grupu završio sa dve pobede i porazom, takmičenje mogao da završi već na startu, ali je Janik Siner savladao Holgera Runea i tako omogućio i Novaku da se nađe među četvoricom najboljih. A tada više nije bilo spasa za preostale tenisere.

ĐOKOVIĆ – SINER: Novak pobedio u finalu! – 6:3, 6:3

Đoković je u dva seta savladao Karlosa Alkarasa sa 2:0 u polufinalu, istim rezultatom je porazio i Sinera i tako osvojio sedmi put Završni masters u godini, po čemu je postao apsolutni rekorder i u ovoj kategoriji.

Pre ovog turnira, Nole je po toj statističkoj kateogriji delio čelo tabele sa Rodžerom Federerom, koji je takođe imao šest pehara, ali se Srbin trijumfmom u Torinu osamio na vrhu, pa mu više ni ovde niko nije ravan. Po pet trofeja imaju Pit Sampras i Ivan Lendl, dok je na četiri titule Ilia Nastase.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter