Izvor: BSC HAPPY
19.11.2023 u 20:03
0

OVAKO SU FUDBALERI SLAVILI: Tadić sa šampanjcem, Gudelj u gaćama, pesma u svlačionici! (VIDEO)

Očigledno je "orlovima" pao kamen sa srca posle plasmana na Evropsko prvenstvo, pa su to proslavili uz šampanjac i pesmu u svlačionici.

Sad im je u glavama veliki uspeh, na koji je Srbija čekala četvrt veka, pa verovatno računaju da se mučenje s Bugarima neće dugo pamtiti. Dušan Tadić i ekipa dali su sebi oduška u svlačionici stadiona Dubočica gde su burno proslavili plasman u Nemačku.

ISPOŠTOVAO TRADICIJU: Pogledajte šta je Mitrović uradio posle utakmice (FOTO)

Pomalo nestvarna slika na video snimku objavljenom na zvaničnim nalogu Fudbalskog saveza Srbije na platformi X. Kapiten Tadić u gaćama, sa šampanjcem, pored njega i Nemanja Gudelj u donjem vešu, a odmah do njih predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić. U kaputu i sa šalom Srbije oko vrate. A onda sva trojica, kao i svi u svlačionici, skaču zagrljeni i pevaju „na na na na na na na Evropsko prvenstvo“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter