Izvor: Telegraf
17.11.2023 u 12:08
0

NOVAK ČEKA RASPLET: Evo protiv koga može igrati u polufinalu Završnog mastersa

Za sada je najbliži protivnik Danil Medvedev

Novak Đoković uspeo je da prođe u polufinale turnira u Torinu pošto je uz pobedu od 2:1 nad Hubertom Hurkačom, Janik Siner takođe odradio svoj deo posla pobedivši Holgera Runea.

Na kraju Zelene grupe Italijan je zauzeo prvo mesto, Nole drugo, a ko će biti njihovi rivali nije poznato još uvek dok se u petak čeka rasplet u Crvenoj grupi.

ĐOKOVIĆ ODUVAO HURKAČA U TREĆEM SETU: Novak pobedio i sada čeka rasplet drugog meča u grupi (FOTO)

I tamo uoči poslednjeg kola nije poznato apsolutno ništa osim da je Andrej Rubljov eliminisan sa dva poraza, dok se preostala tri tenisera bore za dva mesta koja vode dalje.

Za sada je najbliži protivnik Đokoviću Danil Medvedev, koji je već prošao u polufinale, međutim prvo mesto mu apsolutno nije sigurno, a prvoplasirani igrač će igrati protiv Novaka. Kalkulacije su sledeće.

Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni

U slučaju pobede Danila Medvedeva nad Karlosom Alkarasom, Rus će sigurno biti prvi, dok će preostali poredak zavisiti od duela drugog meča. Trijumf Aleksandra Zvereva u tom slučaju vodi Nemca dalje sa mesta broj dva, dok bi pobeda Rubljova spasila Karlitosa koji bi prošao sa druge pozicije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter