Izvor: Tanjug
23.01.2023 u 16:23
0

Novak Đoković lako protiv De Minora 6:2, 6:1, 6:2, za plasman u četvrtfinale Australian Opena!

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Australian Opena, pošto je danas u osmini finala u Melburnu pobedio Australijanca Aleksa de Minora 6:2, 6:1, 6:2.

Meč je trajao nešto više od dva sata.

Srpski teniser će u sredu u četvrtfinalu igrati protiv Rusa Andreja Rubljova, koji je jutros savladao Danca Holgera Runea 6:3, 3:6, 6:3, 4:6, 7:6 (11:9).

Srpski i ruski teniser odigrali su tri meča u karijeri, a Đoković vodi 2:1 u pobedama.

Đoković i De Minor su sigurno ušli u meč, a srpski teniser je prvi stigao do brejka u šestom gemu bez izgubljenog poena. Đoković je potom na svoj servis stigao do vođstva od 5:2, a onda je napravio novi brejk i poveo 1:0 u setovima.

„UVEK ĆU BRANITI ĐOKOVIĆA!“ Oglasio se Boris Beker

Đoković je nastavio sa odličnom igrom na startu drugog seta i poveo 3:0. Velika borba viđena je u četvrtom gemu, ali je srpski teniser napravio novi brejk i osvojio je osmi gem zaredom. Đoković je lako stigao do 5:0, a onda je De Minor osvojio prvi gem u drugom setu. Srpski teniser je drugi set dobio rezultatom 6:1. Đoković je prva dva seta osvojio za samo 76 minuta.

Srpski teniser je već na startu trećeg seta napravio brejk, a onda je na svoj servis potvrdio brejk. Đoković je nastavio sa odličnom igrom i mirno je meč na oduševljenje srpskih navijača priveo kraju.

Đoković je devet puta u karijeri trijumfovao na Australian Openu, a poslednji put 2021.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter