Izvor: SPORT BLIC
25.03.2024 u 14:12
0

OBRADOVIĆ NE ZNA NIŠTA ZA DUBAIJ: Uzburkao na konferenciji i otkrio kad se Ledej vraća

Partizan je upisao 18. pobedu na Jadranu savladavši Studentski centar sa 84:78, a nakon meča se medijima obratio Željko Obradović

Trener crno-belih otkrio je da se Zek Ledej vraća u Beograd, te da očekuju da će biti na raspolaganju timu u utakmici protiv Olimpijakosa.

On je otišao posle utakmice u Barseloni, pre devet dana, pustili smo ga jer je imao taj slučaj. Čuo sam se posle poslednje utakmice u ABA ligi, bila je subota posle FMP-a, zvao sam ga, stigla je vest da je otac umro, pričali smo o tome. Ljudi iz kluba su pričali, očekujemo ga pred Olimpijakos da se pojavi.

Izneo je potom i utiske o meču u Podgorici.

Mislim da je bila zanimljiva utakmica, SC Derbi je otvorio dobro, igraju dobru košarku, čestitam igračima i treneru, vidi se njegova ruka u tome kako tim izgleda, izuzetno su agresivni i sa veoma, veoma jasnim idejama. Okrenuli smo utakmicu kada smo promenili odbranu, na kraju smo uspeli da napravimo tu razliku i to je ono što je najvažnije, da smo sem te prve četvrtine koje smo izgubili, sve tri ostale smo dobili. Svaka utakmica do kraja u ABA i Evroligi nam je važna, probaćemo da radimo i da se borimo, pa ćemo videti gde ćemo završiti. Zahvalio bih se na gostoprimstvu svim ljudima ovde, da zahvalim svim ljudima koji su došli i navijačima SC Derbija i Partizana.

Željko Obradović, trener Partizana

 

SRPSKO ČUDO OD DETETA O KOM BRUJI FRANCUSKA: Stric joj je naš SLAVNI fudbaler, predviđaju joj da će biti u VRHU svetskog tenisa!

 

 

Zadovoljan je energijom svojih izabranika, koji su u „Moraču“ stigli posle duplog kola Evrolige.

To je ključno, počeli smo u sporom ritmu, pa smo krenuli, videla se želja, ali smo u nekim momentima delovali prilično sporo, kod nekih igrača postoji umor i izdržali su. Istakao bih Balšu Koprivicu u drugom poluvremenu, kao i spoljne igrače koji su odigrali pametno u napadu, gde smo koristili kvalitet koji imamo i protok lopte je bio na nivou na kom bi voleo da bude.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter