Izvor: BLIC SVET
25.03.2024 u 14:21
0

ZATVARAJU 24.KOLO ABA LIGE: Gde i kada gledati uživo TV prenos duela dva beogradska kluba

Duelom Crvena zvezda - Mega koji počinje ovog ponedeljka u 20 sati, a igra se u Areni, zatvara se 24. kolo ABA lige.

Crvena zvezda ovog ponedeljka od 20 sati pred svojim navijačima dočekuje Megu u 24. kolu ABA lige. Meč se igra u Areni, a svi oni koji bi više voleli posle prvog radnog dana u novoj sedmici da provedu kod kuće, a ne u hali, ne moraju da brinu jer je direktan prenos obezbeđen.

Meč se uživo može pratiti na TV Arena sport 1 premium i na TV B92.

Crveno-beli bi pobedom nad Megom i matematički osigurali prvo mesto na kraju ligaškog dela sezone, samim tim i prednost domaćeg terena do kraja doigravanja.

Janis Sferopulos, šef struke trofejnog kluba sa Malog Kalemegdana, istakao je da njegovi igrači moraju biti fokusirani čitavim tokom utakmice, kako bi na terenu izgledali onako kako žele.

Očekuje nas utakmica protiv vrlo mladog i talentovaog tima koji svoje mečeve igra sa puno entuzijazma i energije. Mi želimo da nametnemo naš ritam i da igramo utakmicu na naš način, ne dajući rivalu previše prilika koje želi. Ono što uvek ponovim, moramo da budemo skoncentrisani, fokusirani i da se držimo našeg plana igre svih 40 minuta kao u prethodnim mečevima – rekao je Sferopulos.

 

OBRADOVIĆ NE ZNA NIŠTA ZA DUBAIJ: Uzburkao na konferenciji i otkrio kad se Ledej vraća

 

Marko Barać, trener mlade ekipe Mege, u predvečerje susreta svog tima protiv lidera na tabeli na Jadranu, rekao je:

Očekuje nas utakmica protiv tima koji je ubedljivo prvi na tabeli ABA lige. To dovoljno govori o njihovom kvalitetu, iskustvu i motivaciji kada je ovo takmičenje u pitanju. Povratak iz povrede Teodosića ima veoma pozitivan uticaj na njihovu igru i sigurno je da su veliki favoriti u ovoj utakmici. Mi želimo da odigramo dobro, hrabro i pametno i da budemo spremni da iskoristimo svaku priliku koja se eventualno ukaže.

Zvezda je posle 23 kola prva na tabeli sa skorom 20 pobeda i samo tri poraza, dok Mega ima učinak 13-10 i zauzima šesto mesto na tabeli.

U prvom delu sezone, izabranici Marka Baraća su pružili odličan otpor srpskom predstavniku u Evroligi, ali su u poslednjim minutima pretrpeli poraz 88:98.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter