Izvor: Kurir
25.03.2024 u 16:26
0

DANAS FUDBALERI VIŠE MISLE NA SVOJE FRIZERE: Legenda argentinskog fudbala SUROV prema mladim igračima

Navijači Boke ga vole kao Maradonu, Lionel Mesi ga je spominjao kao svog idola, a u Viljarealu je pravo božanstvo!

Sada je Huan Roman Rikelme predsednik Boke juniors i nije mu lako. Govorio je o modernom fudbalu i odnosu igrača prema igri i utakmicama i naglasio da je jako frustriran.

Igrač koga mnogi smatraju za poslednju „klasičnu desetku“, iako nije baš bio poznat kao veliki radnik sada ističe da današnji fudbaleri ne vole igru kao njegova generacija igrača. Jednostavno, sada su društvene mreže, slava i popularnost iznad svega!

KAKVA BOMBA NA MARAKANI: Jedan do najboljih igrača Bajerna stiže u Crvenu zvezdu!

„Mi smo pre voleli fudbal. Nije nam bilo stalo do plesanja nakon utakmica i sličnih stvari. Danas je igračima više stalo do fotografisanja sa svojim frizerom. Osećam se zgroženo i nerviram se jer ne mogu ništa da promenim po tom pitanju“, rekao je Huan Roman Rikelme.

Rikelme sada ima 45 godina, a završio je karijeru 2015. godine. Počeo je u Boki Juniors za koju je igrao šest godina pre nego što je prešao u Barselonu. Posle samo jedne sezone na Nou Kampu otišao je u Viljareal gde je proveo četiri godine, a između ostalog sa „Žutom podmornicom“ je stigao i do polufinala Lige šampiona. Zatim se vratio u Boju za koju je ponovo igrao od 2007. do 2014. godine. Kada je u Argentinos juniorsima završio karijeru 2015. otišao je u istoriju kao prava legenda. Za reprezentaciju Argentine je igrao na 51 meču, dao je 17 golova, a osvojio je Olimpijske igre u Pekingu 2008. godine sa „gaučosima“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter