Izvor: Srbijadanas.rs
06.09.2023 u 17:51
0

OGLASIO SE LUKA DONČIĆ POSLE MEČA: „Znam da se često bunim, ali ovo stvarno nije FER“

Kanada je savladala Slovenijuu četvfinalu Mundobasketa sa 100:89 (26:24, 24:26, 30:21, 20:18) u Manili i tako su se izborili za duel sa Srbijom u petak koji će jednu od dve selekcije uvesti u finale šampionata. Selektor Slovenije Aleksandra Sekulić je bio neraspoložen posle meča.

– Kanada je odličan tim, imaju odličnog trenera. Igrali smo dobro u prvom poluvremenu, došlo je do pada koncentracije u trećem kvartalu, atletske sposobnosti Kanade su došle do izražaja. Ponosan sam na svoju ekipu, jer smo zaista dali sve od sebe na Mundobasketu – rekao je Sekulić i dodao:

– Imali smo sjajnu atmosferu u timu, sjajnu atmosferu u dvorani, veliku podršku sa tribina, ali i nekoliko momaka koji su bili protiv nas.

Najbolji slovenački igrač Luka Dončić nije dočekao kraj meča na terenu niti na klupi, jer je bio isključen na nešto više od šest minuta pre kraja.

SADA JE SVE POZNATO: Evo kada Srbija i Kanada igraju za finale Mundobasketa!

– Čestitam Kanadi na izuzetno dobroj i čvrstoj partiji. Istovremeno, ponosan sam na moju ekipu, dali smo sve od sebe – rekao je Luka Dončić.

Na pitanje zašto je bio nervozan tokom meča, Luka Dončić je naglasio:

– Sudije su me učinile nervoznim. Mene i kompletnu ekipu. Dali smo sve od sebe, borili smo se, ali sudije jednostavno nisu bili fer u meču koji je ostao iza nas.

– Mislim da znaju koliko sam se nevrirao. Igrao sam za nacionalni tim, mnogo je tu emocija. Sudije nisu sudile faul, znam da se često bunim, ali mislim da to nije fer. Bili su veoma fizički na meni, a to nije fer. Bruksa mnogi ne vole, ali ja ga poštujem. Radi to što radi.

Sloveniju sada očekuje razigravanje za plasman od petog do osmog mesta, a rezultat nema veliki značaj, jer su Srbija i Nemačka izborile plasman na Olimpijske igre, kada su evropske zemlje u pitanju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter