Izvor: HAPPYBSC
04.02.2024 u 13:42
0

ON DUBOKO VERUJE U NOVAKA: „Ne otpisujte ga još, i dalje on ‘rilja’“

Čuveni američki teniser Džimi Konors, rekorder po ukupnom broju titula u teniskom svetu, kaže da ne treba još uvek otpisivati Novaka Đokovića

Džimi Konors je tokom karijere osvojio čak 109 titula u singlu, što je rekord koji nije uspeo da dostigne Rodžer Federer, vlasnik 103 trofeja.

Đoković još uvek ima tu šansu pošto mu legendarni teniser beži za 11 trofeja. Novak je do sada osvojio 98 pehara na različitim turnirima, najveći deo na grend slemovima i mastersima.

I pored svega toga, bilo je prethodnih dana stručnjaka koji su to radili posle polufinala Australijan opena gde je Novak poražen od Janika Sinera, kasnijeg šampiona, u četiri seta.

Od tada je bilo više njih koji su bili spremni da kažu kako je ovo možda početak kraja Đokovićeve dominacije, iako je prošle godine uzeo tri od četiri grend slema.

„Federer je otišao. Nadal je povređen, ali je ‘Džoker’ i dalje tu i ‘rilja’. Ja ga nikako ne bih otpisivao. Probaće da nađe način i učini sve što može da se vrati na pravi put i osvoji Rolan Garos. Vimbldon i US open do kraja godine“, rekao je Konors u jednom nedavnom podkastu.

Konors je jedan od onih koji još uvek brane Đokovića dok nekadašnji teniser Arno Klemon kaže da se dugo čekao onaj ko će pobediti Srbina na travi i betonu i da smo sada dobili odgovor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter