Izvor: Sport alo
30.03.2024 u 17:38
0

SENZACIJA! Legenda tenisa želi da bude trener Novaku Đokoviću

Legendarni teniser snima podkast "Prednost Konors" u kome kao domaćin sa sinom Bretom komentariše sva aktuelna dešavanja i mečeve iz sfere "belog" sporta.

Jedan od najvećih tenisera svih vremena Džimi Konors, oglasio se povodom raskida saradnje između srpskog asa Novaka Đokovića i trenera Gorana Ivaniševića.  Legendarni teniser snima podkast „Prednost Konors“ u kome kao domaćin sa sinom Bretom komentariše sva aktuelna dešavanja i mečeve iz sfere „belog“ sporta. Ovog puta, na repretoaru je bio rastanak Đokovića i Hrvata sa kojim je sarađivao proteklih pet godina i izvesno traganje za novim trenerom koji će da bude od pomoći srpskom asu.

Amerikanac se našalio, pa je kroz priču istakao kako bi on voleo da se nađe u toj ulozi.

– Ja sam van posla, Bret. Volim da radim teniske podkaste i pričam o tenisu sa tobom, ali znaš, ako se ukaže prilika, to bi svakako bilo zadovoljstvo i čast da on razmotri moje ime. Ali kako stvari idu, malopre smo pričali o Danijel Kolins i kako se život menja i trenutno sam zadovoljan ovim što radim. Volim svoj život i sve u vezi njega – izjavio je Džimi.

Osim toga, on smatra da je kada dođe do raskida, krivica uvek na treneru.

Takođe, dodao je da je promena uvek dobar izbor, pogotovu kada se radi sa najboljim teniserom na planeti kome nisu potrebne detaljne sigustije na terenu.

– I onda, dođe neko drugi, vidi nešto drugo, kao i svuda. Da budemo jasni, radite sa najboljim igračem svih vremena. Promene i sugestije koje donosite su minimalne. Ljudi sa tribina i mnogi koji misle da poznaju tenis to stvarno ne vide – dodao je Džimi.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter