Izvor: Sport alo
30.03.2024 u 18:14
0

RUTINSKA POBEDA ZVEZDE U IVANJICI: Crveno-beli se razigrali posle penala i napunili mrežu Javora

Rutinska pobeda Crvene zvezde na gostovanju Javoru. Bila je ona serija naziva "Jutro će promeniti sve", u slučaju Crvene zvezde u Ivanjci se desio penal koji je zaista promenio sve. Posle tog ključnog momenta su crveno-beli prodisali, zaigrali kako umeju i oborili Javor na pleća - 0:3!

Dosta sporo je počela utakmica u Ivanjici. Kao dva boksera su izgledali igrači Zvezde i Javora, čekajući ko će prvi da zada udarac ili da napravi neku grešku. Proširio se taj period igre na dobrih pola sata tokom kojih nismo videli puno. Tek po neki sporadični pokušaj igrača Zvezde da naude, objektivno gledano, slabijem rivalu. Javor se branio u niskoj i plitkoj zoni. Nije ostavljao puno prostora i bilo je jako teško igračima aktuelnog šampiona Srbije da kombinuje i stvori iole ozbiljniju šansu.

A onda se dogodio trenutak koji je promenio sve. Tačnije penal. Posle nekoliko slabih kornera Kange, odgovornost je preuzeo Hvang čija je lopta pala u šesnaesterac Javora gde je Ilić igrao rukom. Pogodila je lopta defanzivca Javora, dobio je sudija Nikolić poziv iz VAR sobe, gledao snimak i presudio da je to – jedanaesterac. Odgovornosti se latio Kanga koji je rutinski nadmudrio Manojlovića i postigao čak osmi pogodak ove sezone u domaćem prvenstvu.

TANJUG/ NEBOJŠA RAUS/bs

Od tog trenutka se rasplamsala borba na terenu. Samo četiri minuta kasnije, dolazi Zvezda i do drugog pogotka na utakmici.

Divna akcija po levoj strani, majstorsko dodavanje Šerifa Ndiajea petom kojim je našao Ivanića, a ovaj inteligentno uočio Hvanga po sredini za novi pogodak.

Bilo je malo i tenzija na kraju prvog dela igre što je rezultiralo crvenim kartonom za trenera domaće ekipe Radovana Ćurčića koji je zbog kazne bio onemogućen da vodi ekipu u drugom delu igre.

Kontrolisala je Zvezda dešavanja u drugom poluvremenu. Imali su Olajinka, Ivanić i Điga dobre prilike. Ali, se istakao Mijailović koji je u 82. minutu postigao gol kada je sjajno iskoristio odbitak posle intervencije odbrane Javora.

Utisak je bio da je četa Vladana Milojevića igrala taman koliko joj treba i na kraju stigla do rutinske pobede i prednosti od plus sedam, barem dok Partizan ne odigra meč sa Spartakom.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter