Izvor: happybsc
13.01.2024 u 13:14
0

DIREKTOR VK CRVENA ZVEZDA EKSKLUZIVNO ZA HAPPYBSC: Sve će biti dobro u Dohi, očekujem najmanje treće mesto

Reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u polufinale Evropskog prvenstva u Zagrebu, „delfini“ su posle peteraca izgubili od Mađarske 15:14, a sem prilike da se bore za medalju izabranici Uroša Stevanovića su ostali i bez mesta na Olimpijskim igrama u Parizu. U razgovoru za Happybsc portal direktor vaterpol kluba Crvena Zvaezda Igor Milojević iznosi očekivanja da će se reprezentacija plasirati među sedam najbolje rangiranih i obzbediti mogućnost da se za OI izbori u Dohi na svetskom prvenstvu .

„Delfini“ se mislima okreću ka Dohi koja će biti domaćin Svetskog prvenstva, a uz borbu za svetski tron Srbija će imati i jedan dodatan zadatak – da bude među četiri najbolje reprezentacije koje nisu obezbedile plasman na OI. Direktor vaterpolo kuluba Crvena Zvezda  Igor Milojević u ekluzivnoj izjavi za naš portal kaže da očekuje sjajan plasman i da nema bojazni, da će se repreznetacija plasirati na Olimpijske Igre.

On takođe naglašava da je Vaterpolo Savez Srbije uradio ogroman posao i da ovakvim načinom, postepenog podmlađivanja ekipe ne dodvodi u pitanje  budućnost  srspkog vaterpola.

„Srbija i srpski vaterpolo ne trebaju da brinu, budućnost nikada nije bila ugrožena, strahovi su iako razumviljvo što su prisutni neopravdani, animiranjem mladih ovaj sport ima budućnost“ jasan je Milojević

Celu izjavu za naš portal pogledajte u videu ispod.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter