Izvor: Happy BSC Portal/Sport.alo.rs
13.01.2024 u 12:36
0

ZEMLJOTRES U SVETU ODBOJKE: Turci su nudili bajku, ali slabe su šanse

Srpska odbojkašica i najbolja igračica sveta Tijana Bošković, od 2015. godine igra za turski Ezačibaši.

Ona je srpsko odbojkaško čudo! Tijana Bošković je sa reprezentacijom naše zemlje osvajala je medalje na Olimpijskim igrama, svetskim i evropskim prvenstvima. Želeli su mnogi da bude drugačije – ali nije moglo!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tijana Bošković (@coti_18)

Tijana je najbolja odbojkašica sveta već godinama, punu deceniju igru na vrhunskom nivou. U svom timu žele je mnogi, a odavno je poznato da je još kao devojčica imala ponudu da igra i za reprezentaciju Turske.

– Zvala me je Turska, to je istina, moja porodica i ja bili smo danima njihovi gosti u Istanbulu. Nudili su sestri i meni pasoš, a Galatasaraj ugovor. Nisu pitali šta košta. Ali, da ne bude zabune, nije bilo šanse da prihvatim. Iako je sve to što su nudili izgledalo kao bajka, niti sam pomišljala na to, niti bi tata to podneo. Samo Srbija je dolazila u obzir – rekla je Boškovićeva.

FINALNI TURNIR LIGE NACIJE ZA ODBOJKAŠE: Evo sa kim Srbija prvo igra

Iako su ranije pokušavali da je presele u moćni Vakifbank, ona je odbijala da pređe u redove najvećeg rivala. Zato je iznenanada odjeknula vest da je dogovorila sve oko prelaska u ekipu koju predvodi selektor Srbije Đovani Gvideti.

Pa direktorka Vakifbanka Banu Džan Šurman ističe da interesovanje postoji, ali još dogovor nije postignut.

– Vakifbank želi u svom timu Tijanu Bošković, preneli smo joj to. Međutim, još nema reči o potpisivanju i završenom transferu – rekla je Šurman.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter