Izvor:
10.02.2018 u 03:31
0

GREŠKA NA POČETKU ZOI: Veliki međunarodni skandal zbog mobilnih telefona!

Zimske olimpijske igre u Pjongčangu otvorene su i već je izbio veliki međunarodni skandal nastao zbog mobilnih telefona.

Naime, organizator je svim učesnicima namenio na poklon mobilne telefone vredne oko 1.100 dolara. I svi su ih dobili osim takmičara iz Irana i Severne Koreje.

Odmah je iranska vlada pozvala na razgovor južnokorejskog ambasadora, koji je objasnio da njihovi i sportisti iz Severne Koreje nisu darivani, jer bi to predstavljalo kršenje sankcija UN.

Na kraju, Iranci su krivicu svalili na proizvođača telefona Samsung.

– Ako se Samsung ne izvini Iranu žestoko će pokvariti naše odnose – izjavio je portparol iranske vlade.

Poznata kompanija se branila tvrdnjom da je Međunarodni olimpijski komitet zadužen za podelu aparata, ali i najavila da će greška biti ispravljena i da će i Iranci i predstavnici Severne Koreje dobiti telefone.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter