Izvor:
25.12.2019 u 10:03
0

HAOS MEĐU „ORLOVIMA“ Peruničić SMS porukom otpustio svog pomoćnika

Nisu ga izazvali kao što to često bude igrači, već oni najiskusniji i oni od kojih se očekuje da budu oslonac stabilnosti – treneri.

Naime, selektor Srbije Nenad Peruničić je SMS porukom otpustio svog pomoćnika Nedeljka Jovanovića. Jovanović je otkrio da već mesec dana nije u stručnom štabu nacionalnog tima, a da mu je Peruničić to saopštio porukom.

"U poruci mi je napisao da ne možemo više dalje i da ne gledamo isto na stvari", rekao je Jovanović za portal "Maksbetsport".

Jovanović je iznenađen što se to dogodilo uoči EP 9-26. januara u Norveškoj, Danskoj i Austriji. On nije konkretno prokomentarisao potez selektora Peruničića osim da je to njegon način rada i njegova odluka.


OVO MORATE PROČITATI

UŽIVO! DAČIĆ ZA "DOBRO JUTRO SRBIJO"Srbi nikada nisu plaćali povlačenje priznanja Kosova!

NIŠ NA NOGAMA, KRENULA POTRAGA Ceo grad traga za Monikom (6)

JOKIĆ OSTAVIO BEZ REČI NOVINARE Ovo nije moj Božić! (VIDEO)

ANA BRNABIĆ: Plate će rasti i u narednim godinama!

SKANDALOZNA BOŽIĆNA ČESTITKA Del Potrova eks-devojka GOLA čestita praznik svim vernicima (GALERIJA)


Peruničić se nije oglašavao u javnosti povodom ovih dešavanja, ali će ih sigurno prokomentarisati na pres konferenciji koja je zakazana za četvrtak.

Rukometaši Srbije su u nedelju počeli pripreme za EP, a nema sumnje da im ovakva dešavanja unutar tima nisu potrebna dok se spremaju za veliko takmičenje.

"Orlovi" će predstojećeg vikenda imati prve pripremne mečeve, sa selekcijom Egipta u Beogradu i Nišu.

Srpski rukometaši će na kontinentalnom šampionatu igrati u grupi sa Hrvatskom, Crnom Gorom i Belorusijom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter