Izvor: Arenasport.com
27.04.2023 u 15:10
0

IZBOREN PLASMAN NA EP, ali rukometaši Srbije žele pobede na preostala dva meča

Pobedom Norveške nad Slovačkom 33:23 rukometna reprezentacija Srbije izborila je plasman na Evropsko prvenstvo, koje će naredne godine biti održano u Nemačkoj, ali "orlovima" su ostala još dva meča u kojima žele da ostvare pobede.

Prvi od njih na programu je u 18.00 časova protiv Finske u gostima, dok će se igrači selektora Tonija Đerone u nedelju sastati protiv Slovačke u Novom Sadu.

„Očekuju nas teške utakmice, ali uvek igramo na pobedu. Neće biti lako jer smo se gotovo već kvalifikovali, ali nemamo pravo da bilo koga potcenjujemo. Idemo da ostvarimo trijumf i da potvrdimo odličan ciklus kvalifikacija i formu“, kaže kapiten „orlova“ Nemanja Ilić i dodaje:

„Igrati pred svojom publikom je poseban motiv i meču u Novom Sadu se naizmerno radujemo, ali najpre smo fokusirani na Finsku i taj prvi meč“.

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo

5. kolo

sreda

Slovačka – Norveška 23:33

četvrtak

Finska – Srbija 18.00

6. kolo, nedelja

Srbija – Slovačka 18.00
Norveška – Finska 18.00

VATERPOLO BOMBA: Vraća se Filip Filipović?

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter