Izvor: SD.RS
09.08.2023 u 19:49
0

NA KROVU EVROPE: Angelina Topić osvojila ZLATO za Srbiju!

Angelina Topić je na pravom putu da sa sportskim rezultatima zaseni svoje slavne roditelje Biljanu i Dragutina. Sada je lakše nego što se očekivalo osvojila zlatnu medalju u skoku u vis na Evropskog prvenstva za starije juniore i juniorke, koje se održava u Jerusalimu.

Jedina je preletela preko visine od 190 cm, a u trenutku kada su sve njene rivalke ispale ona nije imala nijedan neuspešan pokušaj. 

Srebro je osvojila Estonka Elizabet Pihela (188 cm), a bronza je pripala Nemici Joani Herman (186 cm).

Topićeva je odustala od daljeg skakanja, jer na ovom takmičenju želi da osvoji još jedno zlato i to u skoku u dalj, pa je bolje da odmara.

Ovo je treća medalja za Srbiju na ovom takmičenju pošto su u troskoku Teodora Boberić i Aleksandrija Mitrović osvojile drugo i treće mesto.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter