Izvor: Alo.rs
10.08.2023 u 10:43
0

NAKON ZLATA, DALJE NIJE MOGLA: Angelina Topić nije uspela da ostvari još jedan maestralan uspeh

Samo 13 sati nakon što je osvojila novo zlato u skoku uvis, Angelina Topić je nastupila i u finalu skoka udalj na Evropskom prvenstu za juniore u Jerusalimu.

NA KROVU EVROPE: Angelina Topić osvojila ZLATO za Srbiju!

Iako je na šampionat stigla sa najboljim rezultatom Evrope ove sezone, imala drugi rezultat kvalifikacija, Angelina nije uspela da dođe do još jedne medalje.

Angelina je zauzela šesto mesto u skoku udalj. Prestupila je Topićeva u prvoj seriji. U drugoj je skočila 6.36 što je u tom momentu bilo dovoljno za peto mesto.

Usledila su još dva prestupa, a zatim skokovi od 6.42 i 6.12 u petoj i šestoj seriji, ovoga puta dovoljno za šesto mesto.

Zlato je pripalo takmičarki iz Irske Elizabet Ndudi koja je dva puta obarala državni rekord za takmičare do 20 godina. Zlato joj jedoneo skok 5.56.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter