Izvor: Mozzartsport.com
12.04.2023 u 18:37
0

Odbojkašice počinju finalne bitke na Veliku subotu

Poznati svi datumi odlučujućih utakmica u ženskoj konkurenciji

Prvenstvo Srbije za odbojkašice došlo je do samog kraja. Preostalo je još samo da se odigraju finalne utakmice i onda će se znati ko je novi šampion naše zemlje. Odbojkaški savez je danas potvrdio datume finalnih obračuna, koji su i ranije bili upisani u kalendaru.

Kao što je i prethodnih godina bilo – ako se desi iznenađenje pre finala, prednost domaćeg terena ima ona ekipa koja je izbacila bolje plasirani tim. U prevodu Ubljanke će započeti seriju kod kuće, jer su u polufinalu slavile protiv Železničara koji je bio lider i tako preuzele njihovu poziciju.

Jedinstvo je bilo na drugom mestu u ligaškom delu, ali zbog navedenog pravila neće otvoriti finale u Staroj Pazovi.

Prvi meč finala igraće se na Ubu 15. aprila, tačnije na Veliku subotu. Druga utakmica je na programu 18. aprila u Staroj Pazovi, a treća 21. aprila na Ubu.

Serija se igra na tri pobede, a eventualni četvrti duel planiran je za ponedeljak 24. april. Ukoliko dođe do majstorice – biće na Ubu 27. aprila.

Ubljanke će juriti duplu krunu, jer su već slavile u Kupu Srbije. Ujedno će napasti drugu titulu u istoriji kluba, prethodno su šampionke bile na kraju sezone 2020-2021. Prošle godine su izgubile u finalu od Crvene zvezde. Jedinstvo je došlo do četvrtog finala, a nikada do sada nije bilo prvak.

Bitka za svetsku titulu: Novi remi, Nepo drži prednost

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter