Izvor: net.hr
15.05.2023 u 14:18
0

POLICIJA IZREŠETALA POZNATOG MMA BORCA: Pokušao da pobegne ali nije uspeo

Kako prenose brazilski mediji, Šole je preminuo nakon sukoba sa vojnom policijom van dužnosti

Čuveni MMA borac Mauro Šole ubijen je posle tuče u noćnom klubu, prenose brazilski mediji.

Šole je navodno bila u noćnom izlasku sa prijateljicom, a incident se dogodio kada se posvađala sa devojkom koja je bila u društvu vojnih policajaca van dužnosti.

Nakon rasprave, sukob je eskalirao i policajac je izvukao pištolj i upucao Šolea i njegovog prijatelja.

Šole je pokušao da zaštiti svog prijatelja i pokušao je da uzme pištolj policajca, pri čemu ga je ranio. Drugi policajci su potom otvorili vatru i pogodili borca u leđa, a prijatelja u stomak.

Šole je uspeo da pobegne iz noćnog kluba, ali su ga policajci pratili i pucali na njegov automobil, a on je tokom jurnjave ulicama izgubio kontrolu nad vozilom, udario u drugi automobil i od posledica zadobijenih povreda preminuo.

IBA DONELA ODLUKU: Srpske bokserke će 2024. ići u Kazahstan na Svetsko prvenstvo
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter