Izvor: Sportal.rs
15.05.2023 u 11:23
0

TEODORA VUKOJEVIĆ OSVAJA PETO MESTO u trostavu na Svetskom kupu u Bakuu

Teodora Vukojević osvojila je peto mesto u takmičenju malokalibarskom puškom iz trostava poslednjeg dana Svetskog kupa u streljaštvu, koji je održan u Bakuu.

Teodora Vukojević (20) je u Bakuu postigla najveći uspeh u karijeri u pojedinačnim disciplinama na Svetskim kupovima. Vukojevićeva je prvo u eliminacijama osvojila 21. mesto i plasirala se u kvalifikacije, dok je Ivana Anđušić Maksimović pogodila krug manje za 23. poziciju.

„Ispod crte“ ostale su Andrea Arsović na 39. i Sanja Vukašinović na 43. poziciji. Vukojevićeva je sa 580 krugova zauzela peto mesto u kvalifikacijama i obezbedila sebi mesto u finalu, dok je Ivana Andušić Maksimović osvojila 56. poziciju.

Vukojevićeva je na kraju u finalu osvojila peto mesto. Srbija je na SK u Bakuu osvojila jedno srebro, koje je izborio miks Zorana Arunović/Damir Mikec. Sem Vukojevićeve, u pojedinačnom finalu gađao je i Damir Mikec, koji je zauzeo osmu poziciju vazdušnim pištoljem.

IBA DONELA ODLUKU: Srpske bokserke će 2024. ići u Kazahstan na Svetsko prvenstvo
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter